Personale

​Lotte Reffs stærke engagement i udsatte borgere er drivkraften bag CM Rådgivning.

Hendes handlingsorienterede tilgang og livsmål ”at gøre en forskel” skaber værdi for borgere, samarbejdspartnere og medarbejderteam. Det ses ved gode resultater og en tro på samarbejde - at alle har noget at byde på og derfor forholder sig åben for nye tiltag, muligheder, ideer og alternativer.

Alle ansatte i CM Rådgivning udfører mentoropgaver, både i og uden for huset. Alle arbejder med en helhedsorienteret plan for borgerne, såvel kontakt til sagsbehandlere i Jobcentret og Ydelse, til sagsbehandlere i PSHA (Psykiatri og handicap), Skole og familieafdeling, til UU-vejledning, uddannelsesinstitutioner, bosteder, egen læge og psykiater.​

​Lotte Reffs, Indehaver

​Erhvervscoach & mentor

22 16 29 91 / cm@cmraadgivning.dk​​​

Lotte er uddannet erhvervscoach, sosu-assistent, neuro-pædagog og yogalærer.  Lotte har mange års erfaring fra  socialpsykiatrien,  Hun er mentor i kriminalforsorgen.

Hun arbejder med borgere, der har misbrugs-problematikker og diagnoser.  Lotte har en bred erfaring med støttende samtaler og med at opbygge ressourcer hos borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet. ​

Karin Sandau​

Faglig koordinator og mentor
22 16 14 01 / kha@cmraadgivning.dk

​Karin har gennem de sidste 20 år arbejdet i flere kommuner, som koordinerende sagsbehandler, faglig koordinator og mentor. Hun har indgående kendskab til og interesse i beskæftigelsesloven.
Karin arbejder med uddannelses- og erhvervsrettet afklaring samt praktikforberedende- og afklarende samtaler. Hun er optaget af at motivere og skabe personlig udvikling hos mennesker.​

Lotte Holmen

Psykoterapeut og mentor

25 78 71 00 / lho@cmraadgivning.dk

Lotte er uddannet psykoterapeut og master coach. Hun har individuelle samtaleforløb, hvor der tages afsæt i den enkeltes problemstillinger og mål. Hun brænder for at få sygemeldte borgere og borgere, der har været væk fra arbejdsmarkedet, tilbage til beskæftigelse eller i uddannelse ved at arbejde med de modstande, bekymringer eller problemstillinger som stå i vejen for den enkelte. Lotte varetager også stresscoaching, erhvervscoaching og personlig coaching for virksomheder og private.

​Christina Hjulmann Schneekloth

Underviser og supervisor
22 16 00 13/ chs@cmraadgivning.dk

Christina er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Master i Sundhedspædagogik og supervisor og underviser i Mad, motion og velvære. Hun har individuelle samtaler med borgere om sundhed og livsstil. Christina har over 20 års erfaring med at arbejde med mennesker, undervisning og sundhed, og har bl.a. arbejdet hos Kræftens Bekæmpelse og Købehavns Kommune.

Cecilie Hinrichsen

Virksomhedskonsulent

22487109 / chi@cmraadgivning.dk

Cille er uddannet Cand. Scient. i Klinisk Ernæring og har en bachelor i Fødevarevidenskab. Cille er virksomhedskonsulent,  og hun har ansvaret for at finde og oprette erhvervsrettet virksomhedspraktikker i VITAS.  Cilles målsætning er at finde det bedste match mellem praktikant og praktikvært. Yderligere er det Cille, som hjælper med at oprette og finpudse borgerens CV.

I løbet af de sidste 8 år har Cille arbejdet med mennesker og relationer i forbindelse med sine jobs som lærervikar og pædagogmedhjælper i diverse daginstitutioner.

Charlotte Bjerknæs

Mentor

22487100 / cb@cmraadgivning.dk

​Charlotte er uddannet mentor i beskæftigelse. Hun har mentoropgaver og viden om lovgivningen inden for social- og beskæftigelsesområdet.
​Charlotte står for husets aktiviteter. 

​Winnie Scheller

Virksomhedeskonsulent & mentor
22 48 71 00 / win@cmraadgivning.dk​​​

Winnie er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har 30 års erfaring med at arbejde med mennesker, ligesom hun har erhvervet sig et solidt kendskab til arbejdsmarkedet.

Winnie er virksomhedskonsulent, med ansvar for at finde virksomhedspraktik og oprette dem i VITAS. Winnies målsætning er at finde det bedste match mellem praktikant og praktikvært. Desuden står Winnie for at finpudse borgerens CV.

Sanne Eriksen

Virksomhedeskonsulent & mentor
25 76 71 00 / ser@cmraadgivning.dk​​​

Sanne er uddannet coach, practitioner i personlig ledelse samt master i Chok release. Hun har 25 års erfaring med at arbejde med mennesker, ligesom hun har erhvervet sig et solidt kendskab til arbejdsmarkedet både i kommuner og i privat regi. Sanne er virksomhedskonsulent med ansvar for at finde virksomhedspraktik, oprette dem i VITAS samt finpudse borgernes CV.                                              

Ene Ravn​​

Yoga- & mindfulnesslærer
28 40 08 18 / era@cmraadgivning.dk

Ene er yogalærer, psykoterapeut og mindfulness-lærer og underviser i yoga og individuel smertehåndtering.
Hun har samtale- og træningsforløb med borgere med psykisk sårbarhed og/eller kroniske smerter.
Ene har 16 års erfaring med at arbejde med komplekse problemstillinger og samspillet mellem krop og psyke.

Thomas Back

Coach & mentor

31 73 53 33 /​ tba@cmraadgivning.dk

Thomas har arbejdet på specialskole med unge med diagnoser såsom adhd og autisme samt ​problemskabende adfærd.
Han er god til at skabe relation til udsatte borgere med misbrugsproblematikker og psykisk sårbarhed og har erfaring med ressourceopbygning af borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet.

CM Rådgivning ApS

CVR: ​37807125

Toftebakken 15

3460 Birkerød​

E-mail: cm@cmraadgivning.dk 

Telefon: 28 400 818